100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 1.8 i 103 PK
Bouwjaar 11.1995 - 06.1996

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 1.8 i

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig.

Verschillende wiellagers op uw auto

Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 1.8 i, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De wegligging is een stuk minder goed. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU IMPREZA Sedan (GC) past.

Wiellagers kopen SUBARU

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.