100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i AWD 115 PK
Bouwjaar 10.1995 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 2.0 i AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 2.0 i AWD

Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Sedan (GC) komen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Verschillende wiellagers op uw auto

De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.