100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 Turbo GT AWD 218 PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 2.0 Turbo GT AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden.

Versleten wiellagers op een auto

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 2.0 Turbo GT AWD heeft een eigen VIN-nummer. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan (GC)

Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILELADASKODANISSANPONTIAC. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.