100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 Turbo GT AWD 211 PK
Bouwjaar 03.1994 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 2.0 Turbo GT AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSULAND ROVERDAEWOOTOYOTA. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 2.0 Turbo GT AWD.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan (GC)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.

Versleten wiellagers op een auto

Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.