100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i AWD 125 PK
Bouwjaar 12.2000 - 06.2009

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 i AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SUBARU IMPREZA Sedan
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201663
Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 42 mm
Ø Buiten diameter: 72 mm
Breedte: 38 mm
Gewicht: 0,76 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
61% Korting
44,23
113,40
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 i AWD

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GD). Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.