100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i WRX AWD 228 PK
Bouwjaar 12.2002 - 09.2005

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 i WRX AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 i WRX AWD. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Elke SUBARU IMPREZA Sedan (GD) heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellagers kopen SUBARU

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWMINIPLYMOUTH.

Verschillende wiellagers op uw auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.