100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 i WRX AWD 230 PK
Bouwjaar 09.2005 - 12.2008

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.5 i WRX AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.5 i WRX AWD

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODADAIMLERNISSANCHEVROLETDAEWOO. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers.

Verschillende wiellagers op uw auto

Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen.

Versleten wiellagers op een auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Sedan (GD) komen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.