100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 WRX STi AWD 280 PK
Bouwjaar 09.2005 - 12.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.5 WRX STi AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.5 WRX STi AWD.

Versleten wiellagers op een auto

Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOSUBARUCHRYSLERSKODAALFA ROMEO. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan (GD)

Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.