100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 1.5 107 PK
Bouwjaar 02.2008 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 1.5

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 1.5

Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOSEATSUZUKI. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Versleten wiellagers op een auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Verschillende wiellagers op uw auto

Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.