100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 AWD 320 PK
Bouwjaar 02.2007 - 12.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel.

Versleten wiellagers op een auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCMAZDADAIMLERFIAT. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV)

Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.