100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 i AWD 116 PK
Bouwjaar 12.1995 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF) 2.0 i AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF) 2.0 i AWD

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Versleten wiellagers op een auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF) past. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Verschillende wiellagers op uw auto

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.