100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 i Turbo AWD 211 PK
Bouwjaar 03.1994 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF) 2.0 i Turbo AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIIVECOPONTIACOPELVOLVO. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF) 2.0 i Turbo AWD

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Versleten wiellagers op een auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.