100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 Turbo GT AWD 218 PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF) 2.0 Turbo GT AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF) 2.0 Turbo GT AWD

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Versleten wiellagers op een auto

Demontage is geen heel lastige klus. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.