100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.5 AWD 300 PK
Bouwjaar 10.2005 - 03.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen (GG) 2.5 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Stationwagen (GG) 2.5 AWD komen. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen (GG), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Versleten wiellagers op een auto

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Wiellagers kopen SUBARU

Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTVW VOLKSWAGENISUZUCADILLACSUBARU. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.