100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.5 WRX AWD 230 PK
Bouwjaar 09.2005 - 12.2008

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen (GG) 2.5 WRX AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Stationwagen (GG) 2.5 WRX AWD komen. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen (GG)

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.