100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY I 1000 4WD 54 PK
Bouwjaar 11.1984 - 12.1990

Wiellagers SUBARU JUSTY I (KAD) 1000 4WD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SUBARU JUSTY I
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201086
Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 30 mm
Ø Buiten diameter: 62 mm
vanaf bouwjaar: 01.89
binnen Ø II: 30 mm
Breedte: 16 mm
Breedte: 16 mm
Buitendraad 2 [mm]: 62 mm
Gewicht: 0,43 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
25,36
63,40
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Wij controleren altijd bij de SUBARU JUSTY I (KAD) 1000 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers kopen SUBARU JUSTY I (KAD)

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.