100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY I 1200 4WD 67 PK
Bouwjaar 05.1987 - 05.1991

Wiellagers SUBARU JUSTY I (KAD) 1200 4WD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SUBARU JUSTY I
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201086
Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 30 mm
Ø Buiten diameter: 62 mm
vanaf bouwjaar: 01.89
binnen Ø II: 30 mm
Breedte: 16 mm
Breedte: 16 mm
Buitendraad 2 [mm]: 62 mm
Gewicht: 0,43 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
25,36
63,40
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU JUSTY I (KAD) 1200 4WD

Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPDAIMLERISUZU. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Wij controleren altijd bij de SUBARU JUSTY I (KAD) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Versleten wiellagers op een auto

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.