100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY II 1.3 4x4 86 PK
Bouwjaar 04.2001 - 11.2003

Wiellagers SUBARU JUSTY II (JMA, MS) 1.3 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Wij controleren altijd bij de SUBARU JUSTY II (JMA, MS) 1.3 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Versleten wiellagers op een auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU JUSTY II (JMA, MS). Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS en Rofren

Wiellagers kopen SUBARU

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZCADILLACCITROENINFINITI. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.