100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY II 1.3 GX 4x4 68 PK
Bouwjaar 10.1995 - 11.2003

Wiellagers SUBARU JUSTY II (JMA, MS) 1.3 GX 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SUBARU JUSTY II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201016
Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 35 mm
Ø Buiten diameter: 62 mm
Breedte: 40 mm
Gewicht: 0,63 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
64% Korting
28,74
79,83
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU JUSTY II (JMA, MS) 1.3 GX 4x4

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU JUSTY II (JMA, MS) past. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven.

Verschillende wiellagers op uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Versleten wiellagers op een auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.