100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY II 2.2 i 4WD 128 PK
Bouwjaar 09.1994 - 03.1999

Wiellagers SUBARU LEGACY II (BD) 2.2 i 4WD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY II (BD) 2.2 i 4WD

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEGACY II (BD).

Versleten wiellagers op een auto

Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer.

Verschillende wiellagers op uw auto

De wegligging is een stuk minder goed. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.