100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY II Stationwagen 2.2 i 4WD 128 PK
Bouwjaar 02.1994 - 12.1998

Wiellagers SUBARU LEGACY II Stationwagen (BG) 2.2 i 4WD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY II Stationwagen (BG) 2.2 i 4WD

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Textar, TRW, Brembo, ABS, ATE en Bendix Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.

Versleten wiellagers op een auto

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Je kunt bij ons betalen via overboeking en PayPal

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEGACY II Stationwagen (BG). De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.