100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY III 2.0 AWD 125 PK
Bouwjaar 04.1999 - 08.2003

Wiellagers SUBARU LEGACY III (BE) 2.0 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY III (BE) 2.0 AWD

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij controleren altijd bij de SUBARU LEGACY III (BE) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIABUICKLAMBORGHINISSANGYONGDAIHATSU. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Versleten wiellagers op een auto

Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.