100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY III Stationwagen 2.0 AWD 125 PK
Bouwjaar 12.1998 - 08.2003

Wiellagers SUBARU LEGACY III Stationwagen (BH) 2.0 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU LEGACY III Stationwagen (BH) 2.0 AWD past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY III Stationwagen (BH)

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOISUZUDAIMLER.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.