100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY III Stationwagen 2.5 AWD 156 PK
Bouwjaar 12.1998 - 08.2003

Wiellagers SUBARU LEGACY III Stationwagen (BH) 2.5 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Elke SUBARU LEGACY III Stationwagen (BH) 2.5 AWD heeft een eigen VIN-nummer.

Versleten wiellagers op een auto

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY III Stationwagen (BH)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADARENAULTHONDAALFA ROMEOLANCIABEDFORD. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.