100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.0 AWD 138 PK
Bouwjaar 09.2003 - 10.2005

Wiellagers SUBARU LEGACY IV (BL) 2.0 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV (BL) 2.0 AWD

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU LEGACY IV (BL) past. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENFORDISUZU.

Verschillende wiellagers op uw auto

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.