100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.5 AWD 165 PK
Bouwjaar 09.2003 - 04.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV (BL) 2.5 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUHYUNDAIKIA. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij controleren altijd bij de SUBARU LEGACY IV (BL) 2.5 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Elke SUBARU LEGACY IV (BL) heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring.

Wiellagers kopen SUBARU

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.