100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.5 i AWD 173 PK
Bouwjaar 09.2007 - 12.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV (BL) 2.5 i AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAKIASAAB. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV (BL) 2.5 i AWD

Elke SUBARU LEGACY IV (BL) heeft een eigen VIN-nummer. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.