100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 3.0 R AWD 245 PK
Bouwjaar 09.2003 - 08.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV (BL) 3.0 R AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV (BL) 3.0 R AWD

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEGACY IV (BL). De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Versleten wiellagers op een auto

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEPLYMOUTHSUBARUALFA ROMEO.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.