100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 AWD 138 PK
Bouwjaar 09.2003 - 10.2005

Wiellagers SUBARU LEGACY IV Stationwagen (BP) 2.0 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV Stationwagen (BP) 2.0 AWD

Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Elke SUBARU LEGACY IV Stationwagen (BP) heeft een eigen VIN-nummer.

Versleten wiellagers op een auto

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.