100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 AWD 165 PK
Bouwjaar 06.2005 - 04.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV Stationwagen (BP) 2.0 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam.

Versleten wiellagers op een auto

Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEGACY IV Stationwagen (BP) 2.0 AWD. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV Stationwagen (BP)

Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.