Wiellagers TOYOTA

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw TOYOTA

Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

Wiellagers kopen auto

Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Bekijk ook alle toyota wiellagers op RemOnderdelen.nl