Wiellagers VAUXHALL

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen VAUXHALL

Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Juiste wiellager voor uw auto

Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Bekijk ook alle vauxhall wiellagers op RemOnderdelen.nl