100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V40 Hatchback T4 AWD 190 PK
Bouwjaar 05.2014 - tot heden

Wiellagers VOLVO V40 Hatchback (525, 526) T4 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VOLVO V40 Hatchback (525, 526) T4 AWD

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken.

Versleten wiellagers op een auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO V40 Hatchback (525, 526) past. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATJEEPSAABVAUXHALLDAIHATSURENAULT. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.