Wiellagers VW VOLKSWAGEN

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid.

Wiellagers kopen auto

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS en Zimmermann De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.

Juiste wiellager voor uw auto

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Bekijk ook alle vw volkswagen wiellagers op RemOnderdelen.nl