100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1) 1.9 TDI 150 PK
Bouwjaar 05.2000 - 06.2005

Wiellagers VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1) 1.9 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 200877
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 40 mm
Ø Buiten diameter: 74 mm
voor PR-code: E54
Breedte: 40 mm
Gewicht: 0,89 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
61% Korting
26,63
68,29
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1) 1.9 TDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1) past. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten.

Wiellagers kopen VW VOLKSWAGEN

Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid en Bendix

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.