100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0 TDI 16V 4motion 140 PK
Bouwjaar 08.2004 - 11.2008

Wiellagers VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0 TDI 16V 4motion

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0 TDI 16V 4motion

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.

Versleten wiellagers op een auto

Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOMINIVOLVORENAULTTOYOTA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.