100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15) 1.1 24 PK
Bouwjaar 07.1949 - 12.1954

Wiellagers VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15) 1.1

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Wiellagers kopen VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15) 1.1

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAMAZDANISSANSSANGYONGOPELFORD.

Versleten wiellagers op een auto

Elke VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15) heeft een eigen VIN-nummer. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.