100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.5 TDI 102 PK
Bouwjaar 05.1996 - 08.1999

Wiellagers VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.5 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABDACIABUICK.

Versleten wiellagers op een auto

Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wiellagers kopen VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.5 TDI

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.