Wielnaven

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De magneetkant is vaak zwart of oranje van kleur.

Wielnaaf zelf monteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De meeste wielen hebben tegenwoordig vier of vijf bouten.

Speling op de wielnaaf

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Verwijderen van wiellagers is geen lastige klus. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.