WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Slingering in uw wielnaaf

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij montage moet u altijd op de buitenste ring persen. De magneetkant is vaak zwart of oranje van kleur. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENFORDAUDIDACIA. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Voorwielnaaf zelf monteren

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen, nu komt dat een stuk minder voor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.