Wielnaven ALFA ROMEO

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Slingering in uw wielnaaf

Elk wiel heeft een wiellager, ook wel eens in de naaf. Bij montage moet u altijd op de buitenste ring persen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.

Wielnaaf voor uw ALFA ROMEO bestellen

Door de lagers draait het wiel geluidsloos rond. Gietijzer komt minder veel voor als component. Goede wiellagers geven goed rijgedrag van uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Voorwielnaaf zelf monteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.