brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S. 103PK
Bouwjaar 12-1996 - heden

Wielnaven ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S.

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaaf voor uw ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S. bestellen

Een kapotte lager heeft speling of maakt een vervelend geluid. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Bijna alle auto's van nu hebben ook ABS in het remsysteem, wat weer betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze sensoren worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Daarom worden lagers ook bij de APK goed onderzocht. Bij montage moet u altijd op de buitenste ring persen.

Voorwielnaaf zelf monteren

Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145 (930_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Slingering in uw wielnaaf

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een wiellager mag je niet horen tijdens het rijden en in stilstand. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.