brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK 112PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Wielnaven ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

voorzijde, links of rechts

Slingering in uw wielnaaf

Elk wiel heeft een wiellager, ook wel eens in de naaf. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 (932_) past.

Wielnaaf voor uw ALFA ROMEO bestellen

Losse schalen zijn conisch van aard en komen in twee delen. Uiteraard is goede werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Voorwielnaaf zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIPEUGEOTMERCEDES-BENZLADA. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. De wegligging is bij een versleten wielnaaf een stuk minder.