Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 1.6 16V T.SPARK 112PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Wielnaven ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Herken een krom wielnaaf op uw ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke ALFA ROMEO 156 (932_) heeft een eigen VIN-nummer. Bijna alle auto's van nu hebben ook ABS in het remsysteem, wat weer betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze sensoren worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.