100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 150 PK
Bouwjaar 07.2004 - 09.2005

Wielnaven ALFA ROMEO 156 (932_) 1.9 JTD

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Herken een krom wielnaaf op uw ALFA ROMEO 156 (932_) 1.9 JTD

Bij montage moet u altijd op de buitenste ring persen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Losse schalen zijn conisch van aard en komen in twee delen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 (932_) past. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en deze zit ook op het wiel van het voertuig. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.