100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 Sportwagon 1.9 JTD 150PK
Bouwjaar 03.2005 - 05.2006

Wielnaven ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 1.9 JTD

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Uiteraard is goede werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIISUZUOPELMASERATISAAB. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Bij montage moet u altijd op de buitenste ring persen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Herken een krom wielnaaf op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 1.9 JTD

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen, nu komt dat een stuk minder voor.