100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 1.9 JTDM 8V 120 PK
Bouwjaar 09.2005 - 11.2011

Wielnaven ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Herken een krom wielnaaf op uw ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 159 (939_). Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Door de lagers draait het wiel geluidsloos rond. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEODAFCHRYSLERSUBARU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.