100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 Sportwagon 1.9 JTDM 8V 115PK
Bouwjaar 03.2006 - 11.2011

Wielnaven ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 1.9 JTDM 8V

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wiellagers worden bij de APK getest. Elk wiel heeft een wiellager, ook wel eens in de naaf. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 1.9 JTDM 8V. Bijna alle auto's van nu hebben ook ABS in het remsysteem, wat weer betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze sensoren worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Herken een krom wielnaaf op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Daarom worden lagers ook bij de APK goed onderzocht.