100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 BiFuel 120PK
Bouwjaar 12.2011 - 02.2017

Wielnaven ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 BiFuel

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar wel een stuk makkelijker te vervangen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Herken een krom wielnaaf op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 BiFuel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAINISSANBMW. Wiellagers worden bij de APK getest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) past. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Een wiellager krijgt enorm grote krachten te verduren.