100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 TB 140PK
Bouwjaar 12.2013 - heden

Wielnaven ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TB

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Herken een krom wielnaaf op uw ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TB

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO MITO (955_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gietijzer komt minder veel voor als component. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.