Wielnaven AUDI

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw AUDI bestellen

Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Bekijk ook alle audi wielnaven op RemOnderdelen.nl