100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine 1.6 TDI 105PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Wielnaven AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.6 TDI

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.6 TDI komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Herken een krom wielnaaf op uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM)

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Uiteraard is goede werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.